Váci Robotika Labor

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Váci Robotika Labor » Tanári tanfolyam (csak olvasható) » Előszoba

Előszoba

Posts 1 to 8 of 8

1

Minden résztvevőt szeretettel üdvözlök új csilli-villi fórumunkon!

Ez itt az előszoba, ahol szívesen látjuk az érkezők rövid bemutatkozását
(természetesen óvatosan bánjunk a személyes adatokkal - hisz egy egy nyilvános fórum)

Kezdem én...

Én András vagyok, 39 éves, többszörösen rendszergazda és súlyos állapotú kütyüépítő humanoid.
Azon leszek, hogy minél több embert megfertőzzek a kütyüépítéssel, hogy aztán az új fertőzöttek újabb emberpalántákat fertőzzenek tovább... Ez a sötét tervem és küldetésem. :)

Ha bármi kérdésetek van ne tartsátok magatokban!

0

2

Sziasztok!

Zoli vagyok a Radnótiból.
Elektronika fonalat 1985-ben cseréltem fel másra, most igyekszem ismét felvenni a fonalat.
Nagyon örülök, hogy itt lehetek!

0

3

Akkor Neked van előképzettséged az elektronikában! Nekem az analóg elektronika sajnos teljesen kimaradt, mostanság próbálom meg pótolgatni úgy-ahogy.

0

4

Sziasztok!

Dobos Zoltán vagyok Szentendréről. Eredetileg villamosmérnök vagyok, így örömmel veszem az elektronika és az informatika összefonódását, amire ezen tanfolyam kiváló témakör.

0

5

Igen, pont ez a lényeg: az informatika és az elektronika kapcsolata - és, hogy ezután kicsit másképp lássuk a világot.

Nagyon örülök, hogy vannak akik valóban tanulták is az elektronikát. Bevallom, a főiskolán anno tanították ugyan, de nem is értettem sokszor a számolásokat meg a rajzokat - most meg rendre ezekbe botlok és mostanság van csak, hogy feldereng a múltból valami és már értem is, hogy akkor mit akartak a fejembe verni :)

Tiszteletteljesen megkérek mindenkit, hogy ha észreveszi hogy lükeséget beszélek, szóljon nyugodtan! Én főleg ökölszabályok alapján építgetek, meg a netről ellesett és kipróbált dolgokat variálom.

Nem tudtam nem észrevenni, hogy sajna kissé kevesen vagyunk itt. Remélem a többiek is idetalálnak idővel, illetve a két elveszett emberünk is megkerül.

0

6

Sziasztok!
Márti vagyok a Petőfiből, fizikát és informatikát tanítok. Úgy vettem észre a tanulók egy "minőségi"táborát nagyon érdekli a téma.
Ahhoz, hogy tanítsam nem árt ha én is elmélyülök benne, a segítségetekkel.
Üdv mindenkinek. Kedden találkozunk.

0

7

Üdvözlök mindenkit, sziasztok!
Misi vagyok - a tankerület informatikusa - és nagyon örülök, hogy sikerült létrejönnie ennek a tanfolyamnak.

Az informatika tantárgy fejlődését nagyon fontosnak tartom, ezért igyekszem minden lehetőséget megragadni, hogy segítséget tudjak ebben nyújtani.
Ezért is nagy örömmel fogadom a javaslatokat arról, hogy merre is induljunk tovább a mostani tanfolyamot követően. :)

0

8

Sziasztok!

Moór Róbert vagyok, a Szobi Fekete István Általános Iskola intézményvezetője és informatika tanára. Gyakorlati tapasztalataim a blokkalapú programozás (pl. Scratch), a Raspberry Pi, a Microbit használatának területén vannak. Vágyaim között egy alkotó pedagógiai műhely (makerspace) szerepel, amely magában foglalja ezt a tanfolyamot is. Igazgatóként sajnos most kevés időm jut kütyüzésre, pedig ez sokkal élvezetesebb dolog.

0

You are here » Váci Robotika Labor » Tanári tanfolyam (csak olvasható) » Előszoba